Forever Young

IBNU SINA 4 ASRAMA SMTTP 2009-2010
Friday, December 16, 2011 ? 0 FingerPrint ?
ASSALAMUALAIKUM 
Genggg ,
sumpah aku rindu gila ngan korang semua dohh 
teringat pulak zaman kita kat hostel dulu 
bila lah kita dapat macam dulu lagi hah ??
lepak - lepak , port - port ngan korang 
sekarang masing - masing dah sambung belajar 
semua dah busy memanjang

  • Bila kita nak bedekak - dekak mcm dulu
  • dengki , reject - reject 3G 
  • Bila kita nak lepak -lepak mcm dulu
  • Bila kita nak main bola dlm dorm sampai cermin tingkap pecah , then kene sebat ngan warden 
  • Main carrom sama - sama sampai tak turun surau 
  • nak gi Dewan Makan sama -sama
  • makan BAKSO  , BBQ sama - sama 
  • Study sama - sama 
  • FLY  , Shisha sama - sama malam minggu 
  • Celebrate birthday sampai bersepah dorm
  • dengar MJ12 , memekak - mekak mcm orang gila 
  • kemas kan dorm sama - sama
  • sepah kan dorm sama - sama 
  • main air , mandi hujan sama - sama
  • Kita buka puasa , sahur sama - sama 
  • tidur sama -sama 
  • kene sebat sama -sama 
SENANG CITE SUME KITA SAMA - SAMA LAHH 
SUSAH SENANG SEMUA KITA SAMA - SAMA  : )


In Memory : 
gambar ni masa kita form 4 lagi tak silap aku laa 



FRIEND'S  SINA 






biasa lahh , budak SPM memang mcm ni kan :)

Yang 5 orang ni GENG SURAU 



ehhh , malu - malu kucing siot 


Hero - Hero C-na 4 ........
total semua 11 orang tapi tak semua jadi SUPERHERO 


 SHAFEEQ  a.k.a PEEQ
ni abang hensem 
maket doe budak ni 
peewwittt :)
FARHAN a.k.a A'AN 
ni TAIKO TAII 
abang - abang besa gitu :)

MUZAMMIL a.k.a MELL
ni mell MILO 
suka sangat makan MILO 
ntah ape sedapnya pun aku tak tahu laa
HOTT SYIALL :)
#nasib baik aku tak letak gambar KAIN PERCEE kau tu mel
cute dohh gamba tuhh
haa haa

SIDDIQ 
haa yang ni pelik sikit ,
nak kata mcm ustaz , tak de la sangat 
kepala otak TING - TONG memanjang  
kalau dia tak de dlm dorm ni , hmm sunyi la dorm ni
budak paling HURU-HARA 

FAZIEL a.k.a PAJELL 
yang ni kitaorang punya guitarist 
memangg power lahh 
Adik dia lawa 
tp aku dah cop dulu 
HAA HAA 
sorry :)
EDDY & AMIN HAKIM 
ehh , knp yang ni gambar dua orang pulak ??
haaa , ni TOM & JERRY 
kadang - kadang ok 
kadang - kadang tak
tapi JERRY tu yang besaaa tu ehh  
HAA HAA 
tu kitorang gurau je laa
mokk memangg the best 
alhamdulillah , kitorang rapat sampai skrang 
biasa lahh , dapat poli pun sama 

TWIN tower !!

Haaa yang ni kitorang punya kembar vietnam 
import dari Pasir Gudang je kot 
2 makhluk ni memang tak boleh berpisah walaupun 5 minit 
kalau berpisah , mula lahh meracau dlm dorm tu
da mcm orang gila da aku nengok 
#sorry mokk :) 
 buat muka cute sikit 

SORRY , gambaa DIN & NAJIR tak de lak
Din masa ni kt toilet kot , ntah ape yang dia buat pun aku tak tau la 
lama tak kacau DIN , suka gila nengok din marah
haa haa
Najir lak dok sebok berdandut kat blok aspuri tuhh 
#hmm sorry to say bro :)


Okayy lahh , ni je yang sempat aku share ngan korang 
banyak lagi gambar , tp ntah mana la aku simpan 
yang ni je aku jumpa 
tp kalau nak yang gambar kita SHISHA tu aku ada simpan lg kot 
nanti kalau aku ada masa aku update la 
ok , good luck for your future my friend 
happy everyday 
don't forget FRIEND'S SINA ok

ehh jap jap
SEBAGAI  PENUTUP 


Ni dia ABANGG - ABANGG  teknik tanjung kita tahun 2010 
HAA HAA 
nak tahu sebab apa abang - abang kan 

masa ni kitorang da mcm 
"tourists guide"
gitula 
sebab kitorang nak kene bawak ADIK - ADIK form 3 kita yang baru lepas PMR buat lawatan sekolah
sebab tu la kene panggil ABANG -ABANGG 
HAA HAA 
Makett dohh diorang ni 
HOT SYIALL :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post